04 / 09 / 2023

Heropening OranjeCafé Groothuis Bouwgroep

Groothuis Bouwgroep heropent het OranjeCafé. Voor de coronapandemie dachten we daarin samen met onze relaties na over toekomstbestendig ondernemen. Vanaf dit najaar pakken wij die draad weer op!

Toekomst bestendig ondernemen

Toekomstbestendig ondernemen is in de tussentijd misschien wel actueler dan ooit. Veel thema’s vragen om de aandacht van ondernemers. Dat geldt zeker voor vastgoed. Tijdens de coronapandemie veranderde de functie van een bedrijfsgebouw. Vermoedelijk voorgoed. Medewerkers werken veel meer vanuit huis. En dan zijn er nog belangrijke onderwerpen zoals energietransitie, duurzaamheid, innovaties en circulaire mogelijkheden.

Alle ontwikkelingen betekenen nogal wat voor bedrijfsgebouwen. Zonder aanpassingen verliezen ze in de toekomst hun waarde. Daarom gaan we tijdens het OranjeCafé in op de vraag hoe je vastgoed vitaal blijft. We nodigen daarvoor inspirerende sprekers uit. Natuurlijk heten we ook onze relaties van harte welkom in ons kantoor in Genemuiden. In de bijlage vindt u de uitnodiging voor het OranjeCafé.

Aanmelden

Direct aanmelden doet u via deze link. Uiteraard kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, dit kan via mijn mobiele nummer: 06-45 43 29 76.

 Wij hopen dat we u mogen begroeten op 21 september!