05 / 01 / 2024

Op bezoek bij Stile Floors

Bij ons recente bezoek aan Stile Floors, opgericht in 2019 door Thijs-Jan Tertoolen en Gert-Jan Smit, hebben we de unieke essentie van dit jonge bedrijf ervaren. Als CBW-erkende onderneming belichaamt Stile Floors een combinatie van vakmanschap, innovatie en persoonlijke betrokkenheid, als moderne retailer in de vloerenbranche.

FD Gazelle Nominatie en klantwaardering

Stile Floors is recent genomineerd als FD Gazelle, wat hun positie als snelgroeiende en stabiele onderneming bevestigt. Maar voor Gert-Jan is de waardering van klanten misschien nog wel belangrijker. De positieve reviews tonen aan dat de beloften die Stile Floors maakt, daadwerkelijk worden waargemaakt. Dit succes wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met betrouwbare stoffeerders, die zorgen voor een vakkundige montage van de vloeren en trappen.

Online zichtbaarheid en totaalconcept

Thijs-Jan benadrukt het belang van online zichtbaarheid, aangezien de zoektocht van de consument meestal online begint. Stile Floors streeft ernaar om tegen aantrekkelijke prijzen te leveren, zonder in te boeten op service en advies. In een veranderende markt blijft de behoefte aan een betrouwbare vloerenpartner bestaan. Stile Floors wil meer dan alleen producten verkopen; ze bieden een totaalconcept waarin klanten begeleid worden van zoektocht naar realisatie van hun nieuwe vloer.

Maatwerk door advies op locatie

Het kiezen van een nieuwe vloer doet een klant niet zo maar. Een vloer is voor iedereen anders, en bijna geen situatie is hetzelfde. Daarom gelooft Stile Floors in advies aan huis en offertes op maat. Dit persoonlijke aspect van hun service zorgt voor oplossingen die perfect passen bij de individuele behoeften en omstandigheden van de klant. Het persoonlijke bezoek benadrukt hun toewijding aan maatwerk en klantgerichtheid.

Een gebalanceerde collectie van topkwaliteit

Stile Floors onderscheidt zich door het aanbieden van een gebalanceerde collectie A-merken onder eigen label. Dit bieden zij aan tegen betaalbare prijzen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en service. Het doel is niet om de prijsvechter in de markt te zijn, maar om uit te blinken in het leveren van topkwaliteit en uitmuntende service aan elke klant.

Flexibele service en totale ontzorging

Stile Floors gaat ver in hun service: ze komen thuis bij klanten wanneer het hen uitkomt, zelfs 's avonds of in het weekend. Hun kracht ligt in het ontzorgen van de klant, waarbij ze alle werkzaamheden rondom de vloerorganisatie op zich nemen. Deze flexibele, klantgerichte aanpak is een fundamenteel onderdeel van hun servicefilosofie.

Met de ambitie om landelijke bekendheid te realiseren, streeft Stile Floors ernaar om vanuit Genemuiden het vertrouwde gevoel van een lokale winkel te evenaren.