09 / 01 / 2023

Open carrière festival werkt (t) voor iedereen!

OPEN CARRIÈRE FESTIVAL WERK(T) VOOR IEDEREEN!

We vertellen niemand een geheim als we zeggen dat de arbeidsmarkt muurvast zit. Het is de hoogste tijd voor serieuze actie. Daarom organiseert Blinker Events i.s.m. Trots op uitgeverij en Comceptum mediamakers op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april het Open Carrière Festival Zwartewaterland. Hét evenement voor werkgevers, werknemers én belangstellenden die eens in de keuken van een bedrijf willen kijken.

Vanuit de hoofdlocatie van Opleidingsvereniging Genemuiden (OVG) brengen we bedrijven en werkzoekenden samen. Twee dagen lang vinden ondernemers eindelijk de mannen en vrouwen die ze zoeken en stuiten werknemers op de baan van hun dromen. Jongeren en studenten pakken hun kans op inspirerende afstudeerprojecten of stageplekken. Ook zitten ze bij het Open Carrière Festival Zwartewaterland goed voor een toffe bijbaan. Bovendien maakt het grote publiek kennis met onze bijzondere bedrijven en branches.

Regionale scholen

Omdat het tijd is voor serieuze actie, trekken we twee dagen alles uit de kast. Op vrijdag 31 maart nodigen we alle regionale scholen in het voortgezet onderwijs uit. Van de eerste klassen tot de ­afstudeerders op de hogescholen. We zorgen dat inspirerende professionals aanwezig zijn. Ze helpen bij het perfecte CV, een goede sollicitatievideo, de juiste pasfoto en de beste voorbereiding op een succesvol sollicitatiegesprek. Ook ondersteunen ze ondernemers met tips en adviezen.

Grote publiek

De zaterdag is een gezellige festivaldag voor werkzoekenden en grote publiek. Deelnemende bedrijven openen hun deuren en organiseren activiteiten. Daarmee zetten ze hun onderneming in de schijnwerpers van werkzoekenden. Ook interesseren ze jongeren daarmee voor hun bedrijfstak. Voor bezoekers rijden hop on/hop off-bussen door Zwartewaterland, zodat ze makkelijk meerdere locaties bereiken.

Brede doelgroep

Het bedrijfsleven van Zwartewaterland presenteert zich twee dagen lang aan een brede doelgroep. Ondernemers zijn present op de centrale locatie en openen daarnaast de deuren van hun bedrijven, zodat potentiële werknemers de sfeer en het karakter van een onderneming opsnuiven. Het zou prachtig zijn als de dag veel nieuwe samenwerkingen oplevert. We zijn pas tevreden als veel werkgevers en werknemers of studenten elkaar het ja-woord geven.

Meer informatie

Zit jouw bedrijf ook te springen om nieuwe mensen? Doe dan mee aan het Open Carrière Festival Zwartewaterland. Graag sturen we jemeer informatie over ons evenement. En als je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek, komen we natuurlijk graag langs bij je bedrijf. De komende maanden brengen we het festival bij een breed publiek onder de aandacht. Ook presenteren we een speciale Open Carrière Festival vacaturekrant. Laten we samenwerken aan een evenement dat echt werkt!

info@blinkerevents.nl