29 / 12 / 2021

Vanuit Genemuiden aan de slag: Renè Hofs en Freddy Lindeboom

VANUIT GENEMUIDEN AAN DE SLAG:RENÉ HOFS EN FREDDY LINDEBOOM

Bij De Haan Palletindustrie gaan we voor vooruitgang, elke dag weer. Deze vooruitgang vraagt om betrokkenheid en commitment. Samen met 30 werknemers zorgen we er elke dag voor dat we een stukje beter worden dan gisteren. Om onze ambities te realiseren hebben we mensen nodig, van vrachtwagenchauffeurs tot operators.

RENÉ HOFS 

René Hofs (39) heeft de opleiding bouwtechniek gedaan en werkt nu bij De Haan Palletindustrie als meewerkend voorman. Toen hij startte bij De Haan Palletindustrie waren ze met zijn vieren, inmiddels werken er 30 personen. René zorgt er dagelijks met zijn collega’s voor dat de productie van de pallets op rolletjes loopt.

René vindt een prettige werksfeer belangrijk, dus naast dat hij uitdaging en afwisseling vindt in het werk, gaat hij voor samenwerken en voldoening. Je werkt veel in teamverband wat ervoor zorgt, dat je met z’n allen ervoor gaat. Belangrijk om goed op elkaar ingespeeld te zijn en op elkaar te kunnen bouwen.

FREDDY LINDEBOOM

Freddy Lindeboom (24) Is sinds een jaar werkzaam als vrachtwagenchauffeur bij De Haan Palletindustrie. Na vijf jaar als chauffeur op de bakwagen bij een meubelbedrijf, werd het tijd voor het echte werk. Bij De Haan Palletindustrie mocht hij zijn vrachtwagenrijbewijs halen en sindsdien rijdt hij met veel plezier door het hele land. Doordat hij ’s ochtends vroeg start, is hij vaak in de avond op tijd thuis.

Hij ervaart in zijn werk, als vrachtwagenchauffeur bij De Haan Palletindustrie, veel vrijheid. Je kan je gang gaan als je maar wel je verantwoordelijkheid neemt en ervoor zorgt dat de leveringen op tijd worden uitgevoerd. Wanneer er bijvoorbeeld iets uitloopt is er altijd een collega die wel even bij wil springen zodat je het werk samen gedaan krijgt. De collegialiteit is hoog.

DYNAMIEK IN HET BEDRIJF

Zowel René als Freddy ervaren hun baan bij De Haan Palletindustrie als afwisselend. Je kent de collega’s bij naam en er zijn korte lijntjes. Binnen De Haan Palletindustrie wordt er gekeken naar potentie en ontwikkeling. Zo zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden en kun je je ontwikkelen als persoon. Belangrijk is dat je op elkaar kan rekenen, dat zorgt voor
een prettige werksfeer.

Heb jij een passie voor techniek, inzicht en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Wil jij werken bij een bedrijf wat betrokken is bij jou en kijkt naar de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Wil jij onderdeel uitmaken van De Haan Group? Solliciteer
dan snel!
 

Datum: 29 december 2021
Bron tekst: De Haan Palletindustrie
Auteur: Worldclassgenemuiden.nl