16 / 09 / 2022

Werken in Genemuiden bij Cotap BV

WERKEN IN GENEMUIDEN BIJ COTAP BV

Roelof de Witte (36) is Financieel Manager en werkt al vijf jaar bij Cotap. Hij woont met zijn vrouw en drie kinderen in Rouveen en rijdt iedere dag met veel plezier naar Genemuiden. Cotap is een snelgroeiend familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Iedere dag werken alle collega's samen om de Nederlandse consument van de mooiste vloeren te voorzien.

ONTWIKKELING  

Voordat Roelof bij Cotap is gaan werken, heeft hij een aantal jaar in Staphorst gewerkt, als Assistent Hoofd Financieel-administratief. Ondanks dat het hem hier goed beviel, was Roelof toe aan een nieuw avontuur. Hij is daarom op zoek gegaan naar een bedrijf waar hij de mogelijkheid had om zichzelf verder te ontwikkelen is zo terecht gekomen bij Cotap. Hij is begonnen als Hoofd Administratie en nu werkzaam als Financieel Manager.

FUNCTIE

Als financieel manager is Roelof de eindverantwoorlijke van de boekhouding binnen Cotap. De afdeling Finance bestaat uit 9 collega's en is onderverdeeld in Controlling, Financiële Administratie en Debiteurenbeheer.

WERKEN IN GENEMUIDEN

Cotap is een ambitieus familiebedrijf waar volgens Roelof veel uitdaging en dynamiek is. Er wordt hard gewerkt, wat ook typerend is voor Genemuiden. Daarnaast valt het op dat de mensen in Genemuiden erg vriendelijk, aardig en welwillend zijn "Mensen zijn erg open en direct", geeft Roelof aan. Doordat de mensen in Genemuiden zo open en direct zijn, wordt er qua werk altijd goed doorgepakt.

Vanaf dag één is Roelof met open armen ontvangen bij Cotap. Hij werd, en wordt nog steeds, bij alles betrokken en volgt de processen van A-Z. Dit is voor hem natuurlijk ook erg leerzaam.

Dat er in Genemuiden hard wordt gewerkt, is bij veel mensen bekend. Dit harde werken gaat vaak ook gepaard met ambitie en de mogelijkheid om door te groeien binnen een bedrijf, iets wat Roelof ook heeft gedaan bij Cotap. En natuurlijk horen bij het harde werken ook goede werkomstandigheden. Zo zijn er bij veel bedrijven een moderne en fijne werkomgeving. Dit is dan bij Cotap ook goed geregeld.

INNOVATIE

Duurzaamheid is voor Cotap een belangrijk onderdeel voor zowel het heden en de toekomst. Zo heeft het bedrijf een maand geleden Vloerretour geïntroduceerd. Vloerretour is een Nederlands recycle initiatief waarbij reststukken pvc kosteloos bij klanten worden opgehaald en vervolgens gerecycled. Cotap neemt hiermee de rol als Nederlandse marktleider in vloeren serieus en zal in de toekomst steeds meer concrete stappen gaan zetten op het vlak van duurzaamheid.

Naam: Roelof de Witte
Bedrijf: Cotap B.V.
Functie: Financieel Manager
Leeftijd: 36
Woonplaats: Rouveen
In dienst sinds: 2017