Europe Grass

Europe Grass, een vooraanstaand fabrikant en groothandelaar van kunstgras, zet zich in voor het leveren van topkwaliteit producten aan specialisten over de hele wereld. Als gevestigde speler in de B2B-markt bedienen we meer dan 28 landen en richten we ons op het opbouwen van sterke, betrouwbare relaties met onze klanten. Ons veelzijdige assortiment omvat kunstgrasoplossingen voor landschapsarchitectuur, vrije tijd, evenementen en sport.

Europe Grass

Over Europe Grass

Bij Europe Grass zijn we niet alleen leveranciers, maar ook innovators. Dankzij onze eigen Research & Development afdeling zijn we constant in ontwikkeling en streven we ernaar om voortdurend te verrassen met nieuwe producten en collecties. Onze toewijding aan innovatie stelt ons in staat om een breed assortiment van hoogwaardig kunstgras aan te bieden tegen een aantrekkelijk prijsniveau.

Over Europe Grass

Europe Grass is een vooraanstaand fabrikant en groothandelaar in de kunstgrasindustrie. Hieronder zijn enkele belangrijke punten die ons definiëren:

  • Wereldwijde Leverancier: We zijn actief in de B2B-markt en leveren onze producten aan meer dan 28 landen wereldwijd.
  • Kwaliteitsgericht: Ons doel is het opbouwen van sterke relaties op basis van kwaliteit, hoge service en betrouwbaarheid.
  • Divers Productaanbod: We bieden kunstgras voor een breed scala aan toepassingen, waaronder landschapsarchitectuur, vrije tijd, evenementen en sport.
  • Innovatief: Met onze eigen Research & Development afdeling zijn we constant op zoek naar noviteiten en verbeteringen van onze producten.
  • Competitief geprijsd: Dankzij onze focus op innovatie en efficiëntie, kunnen we een breed en concurrerend assortiment van hoogwaardig kunstgras aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.
  • Ondersteuning voor Professionals: We bieden persoonlijke aanbiedingen en prijslijsten voor kunstgrasverkopers en installateurs, en we maken graag een afspraak om onze producten en mogelijkheden te bespreken.

Bij Europe Grass zijn we toegewijd aan het leveren van topkwaliteit producten en diensten, terwijl we voortdurend streven naar innovatie en verbetering.

Contactgegevens

Europe Grass
Katoenstraat 17
8281 JZ Genemuiden
Ga naar website