GJ Floors

GJ Floors is specialist in vloeroplossingen en biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor zakelijke klanten in de evenementen-, marketingbranche en projectontwikkeling. Van rode lopers en tapijttegels tot printmatten, vinyl, beurstapijt, afzetpaaltjes en bouw- en afdektapijt - bij GJ Floors vind je een oplossing voor iedere situatie. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen concurrerende prijzen. Op rodelopers.com is het volledige assortiment te vinden en te bestellen.

GJ Floors

Over GJ Floors

GJ Floors is opgericht in 2007 en begon met de verkoop van enkel rode lopers. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid, dankzij de passie voor verkoop en de wens om aan te sluiten bij de behoeften van de klant. Vandaag de dag bedient GJ Floors een groeiend klantenbestand van kleine en grote afnemers. Ook klanten van naam, zoals Bijenkorf, Beurs van Berlage, Pinkpop, Shoeby, Batavia Stad, KPN en Huis ten Duin, weten GJ Floors voor mooie vloeroplossingen te vinden. Het bedrijf streeft naar het opbouwen van duurzame relaties met klanten, beginnend bij het allereerste contact.

Bij GJ Floors staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Het enthousiaste team van medewerkers heeft jarenlange ervaring in de branche en biedt passend advies op maat. Klanten kunnen rekenen op een persoonlijke en creatieve aanpak en worden, indien gewenst, volledig ontzorgd. De installatie van de producten kan volledig uit handen worden genomen door professionele installateurs die altijd voor het beste resultaat gaan.

Het bedrijf is bereikbaar via diverse kanalen, zoals telefoon, e-mail, chat, WhatsApp en social media, zodat klanten altijd op de manier die het beste bij hen past in contact kunnen komen met de adviseurs van GJ Floors. Daarnaast beschikt GJ Floors over een eigen transportdienst, zodat de levering van producten op een moment naar keuze kan plaatsvinden.

GJ Floors is trots op de mooie resultaten die zij hebben geboekt bij diverse projecten en evenementen. Met een ruim aanbod van 100% recyclebare producten, hoogwaardige materialen, creatieve oplossingen en een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding is GJ Floors dé partner voor al je vloeroplossingen.Over GJ Floors

  • We zijn specialist in vloeroplossingen met een uitgebreid assortiment voor zakelijke klanten in de evenementen-, marketingbranche en projectontwikkeling.
  • Ons productaanbod varieert van rode lopers en tapijttegels tot printmatten, vinyl, beurstapijt, afzetpaaltjes en bouw- en afdektapijt.
  • Veel van onze tijdelijke vloeroplossingen zijn 100% recyclebaar.
  • Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen concurrerende prijzen.
  • Gerenommeerde klanten, zoals Bijenkorf, Beurs van Berlage, Pinkpop, Shoeby, Batavia Stad, KPN en Huis ten Duin, weten ons vanwege onze reputatie in het aanbieden van producten die voldoen aan de behoefte te vinden.
  • We streven ernaar om duurzame relaties met klanten op te bouwen, beginnend bij het allereerste contact.
  • We zetten in op service en kwaliteit, met een team van ervaren medewerkers die passend advies op maat bieden. Klanten kunnen rekenen op een persoonlijke en creatieve aanpak, waarbij indien gewenst, volledige ontzorging geboden wordt.
  • We bieden een eigen transportdienst aan voor flexibele levering van producten.