Zwolse Adviesgroep

Wilt u een accountant of financieel adviseur met uitstekende kennis op het gebied van accountancy, belastingadvies, financiële advisering en consulting?
De Zwolse Adviesgroep zet zich al meer dan vijftig jaar actief in voor MKB bedrijven en (non-)profit organisaties zodat zij kunnen ondernemen op basis van zekerheden.

  • De accountant voor het MKB
  • Kennis & kwaliteit gegarandeerd
  • Persoonlijk zakendoen

Over Zwolse Adviesgroep

DIENSTEN

Als accountants- en adviesorganisatie biedt de Zwolse Adviesgroep een breed dienstenpakket. Wij zijn actief in accountancy, belastingadvies, consultancy en financieel advies. Onze cliënten zijn kleine en middelgrote ondernemingen en non-profitorganisaties.

Kiest u voor de Zwolse ‎Adviesgroep, dan kiest u voor actieve begeleiding, betrouwbaarheid en kwaliteit.‎ Al meer dan vijftig jaar zetten wij onze deskundigheid in voor de ondernemer en ‎zijn of haar zaak. 

VERZEKERD VAN GOED ADVIES

Wij stellen bepaalde eisen aan de door ons gegeven adviezen.

  • In de eerste plaats moet het advies uw onderneming voordeel opleveren.
  • Ten tweede moet ons advies praktisch uitvoerbaar zijn, gegeven de aard en de omvang van uw onderneming.
  • Als laatste moet het advies tijdig worden gegeven en vaktechnisch goed en duidelijk zijn.

Wij hechten daarom veel waarde aan een regelmatig contact met u als ondernemer. Door tijdig signalen op te vangen die advies behoeven, kunnen wij u actief ondersteunen. Werken wij binnenkort samen? Tijd om kennis te maken! 

Contactgegevens

Zwolse Adviesgroep
Burg. ten Veldestraat 2
8281ZS Genemuiden
Ga naar website